Божественна літургія у с. Терезино

15 травня, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію святої мучениці Тетяни у с. Терезино Білоцерківського благочиння. Архіпастир у співслужінні секретаря Білоцерківської єпархії протоієрея Михаїла Кобулея, благочинного Білоцерківського округу протоієрея Валерія Яблонського та священнослужителів Білоцерківської єпархії звершив Божественну літургію та виголосив проповідь.

Після Богослужіння архіпастир привітав настоятеля церкви протоієрея Володимира Дейбука з 45-річчям від Дня народження, вручивши відзнаку Білоцерківської єпархії “Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці” II ступеня та пам’ятний подарунок. Відзнакою Білоцерківської єпархії “Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці” та благословенними грамотами також були відзначені благодійники та активні парафіяни церкви.

Цього ж дня, напередодні неділі 3-ї після Пасхи, дня пам’яті преподобного Феодосія, ігумена Києво-Печерського, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння в Успенському соборі Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. Його Блаженству співслужили сонм архієреїв Української Православної Церкви, в числі яких митрополит Білоцерківський  і Богуславський Августин, представники Помісних Православних Церков, духовенство. Детальніше Тут

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Травень 2021
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Кві   Чер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів