Великомученика Георгія Побідоносця

6 травня, понеділок Світлої седмиці, великомученика Георгія Побідоносця, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь у храмі-пам’ятнику святого великомученика Георгія (Афганська церква) у м. Біла Церква на масиві Незалежності (колишня назва – Леваневського). Після Богослужіння архієрей привітав вірних, а також ветеранів-афганців із храмовим святом.
Архіпастирю співслужили секретар Білоцерківської єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Білоцерківської єпархії протоієрей Валерій Яблонський, настоятель храму протоієрей Вадим Оляницький, настоятель церкви Різдва Пресвятої Богородиці у м. Біла Церква протоієрей Михаїл Поп, а також дияконський чин.
Цього ж дня митрополит Августин очолив у співслужінні кліриків Білоцерківської єпархії молебень у церкві святого великомученика Георгія Побідоносця на Замковій горі – історичному місці Білої Церкви, а також вечірню пасхальним чином у храмі Білоцерківського єпархіального управління у співслужінні отців благочинних.
Напередодні владика очолив полієлейне Богослужіння у храмі Білоцерківського єпархіального управління.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Травень 2024
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Кві    
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Архів записів